2023 година Нови 25 копчиња Bluetooth гласовни паметни далечински управувачи

2023 година Нови 25 копчиња Bluetooth гласовни паметни далечински управувачи

Краток опис:

1. Слободно префрлување: копчињата на далечинскиот управувач може слободно да се префрлаат, да бидат јасни на прв поглед;

2. Меки пластични клучеви: добро чувствителни и одговорни и полни со тактилен впечаток;

3. ABS еколошки материјали, одлична цврстина, издржлив и отпорен на време;

4. Дизајн на изглед: едноставен атмосферски, елегантен изглед и долга боја;

5. Високи сооднос перформанси-цена.


Детали за производот

Детали за производот

Ознаки на производи

Детален вовед на производот

1. Нови пристигнувања од 2023 година 25 клучеви за гласовно далечински управувач со bluetooth, безжичен далечински управувач oem и odm, сите пластични клучеви направени од ABS еколошки материјал.

2. Едноставен атмосферски, елегантен изглед и долги бои, копчињата на кабината на далечинскиот управувач се менуваат слободно, 4 брзи копчиња пристап до YouTube, netflix, примарно видео и Дизни.

Апликација за производ

Висок сооднос на перформанси-цена, одлична цврстина, издржлив и отпорен на време, погоден за телевизор, сет топ бокс, двд, видео запис, звучници, вентилатори и светла и многу други домашни апарати.

Предности на производот

Целосно пластични копчиња, уникатен дизајн, далечинскиот управувач за гласовна телевизија Bluetooth има инфрацрвени и блутут функции и има гласовна функција, Растојанието на далечинскиот управувач со инфрацрвени зраци е генерално еден до еден, мора да биде усогласен, само 8-10 метри;Bluetooth далечинскиот управувач е долг околу 15 метри, не може да се порамни и може да се закриви.

Најчесто поставувани прашања

1. Која опрема ќе се користи во вашиот општ процес на производство на далечински управувачи?

1) Излезната површинска обвивка и долната обвивка на машината за вбризгување:
Машини за вбризгување;машини за температура на мувла;машини за дробење;миксери;Блокирање;машини за замрзната вода;манипулатор;машина за искри;калапи.

2) Силиконски обликување:
Машини за лиење;машини за мешање;машина за песок минирање;хидраулични вилушкари;автомобил за минирање со песок.

3) Печатење на екран:
Машини за печатење подлоги;машини за печатење на екран;печка;машини за рачни отпечатоци;кабинет отпорен на експлозија;екран за печатење на екран;Прицврстувач за бакелит.

4) ПХБ од SMT:
Феидас;SMT машини;автоматски машини за печатење;полуавтоматска машина за печатење;машини за печатење со рачни четки;фидер за чинии;машина за редење чинии;заварување со преточување;AOI оптичко детекција;калибратор feida.

5) Склопување и тестирање:
Компјутери;производствени линии;машини за тестирање;машини за пакување, вакуумска машина за пакување;машина за запечатување.

П2. Каква техника можете да направите за копчињата на далечинскиот управувач?

а.Цврста пластика

б.Силиконот

в.Позлата

г.Печатењето на екранот

д.Радиумски мршојадец

П3. Што е подобро, инфрацрвена или блутут?

При користење на инфрацрвениот далечински управувач, нема потреба да се совпаѓа со кодот, а цената е исто така мала, но мора да биде насочена кон инфрацрвената примачка глава при користење, има одредени барања за агол и не смее да има пречки во средината, во спротивно нема да се користи;Bluetooth може да ја реализира инфрацрвената функција, исто така може да пренесува глас и да реализира гласовни команди.Бидејќи се работи за пренос на радиофреквенција, при користење не е неопходно да се нишани кон контролираниот уред, а може да се користи и во 360 степени, па затоа не се плаши од блокирање.


  • Претходно:
  • Следно:

  • Детали за производот (1) Детали за производот (2) Детали за производот (3) Детали за производот (4) Детали за производот (5) Детали за производот (6) Детали за производот (7) Детали за производот (8) Детали за производот (9) Детали за производот (10)

    Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја